احمد سيف حاشد نماينده مستعفي پارلمان يمن روز چهارشنبه در گفتگو با شبکه خبري العالم گفت: پيگرد قضايي و مصونيت در مقابل آن در اختيار پارلمان يا مطرح کنندگان و ناظران ابتکار راه حل بحران يمن نيست. همچنين پارلمان يمن در حال حاضر به علت پايان يافتن دوره آن در 27 آوريل غير فعال است و نميتواند هيچ طرحي را تصويب کند.
حاشد در ادامه گفتوگوی خود افزود: گروههاي هم پيمان در ميدان هاي تغيير ابتکاري را که قرار است مخالفان و علي عبدالله صالح آن را به امضا برسانند، کاملا غير مرتبط با خودشان مي دانند. زيرا بر اين باورند که اين ابتکار تضمين هايي را مبني بر عدم پيگرد قانوني و قضايي در اختيار به علي عبدالله صالح مي دهد.
وي اظهار داشت: پيگردهاي قانوني فقط شامل خانوادههاي شهدا و قربانيان ميشود. اين در حالي است که نميتوان از اين پيگردها شانه خالي کرد و علي عبدالله صالح در هر جايي که باشد به علت ارتکاب کشتار و ساير اتهامات مورد پيگرد قرار مي گيرد.
حاشد در پايان بر اصرار نيروهاي جوان بر اعتراضات و حضور در ميدانهاي تغيير تا زمان تحقق اهداف انقلاب به ويژه درخواست آنها براي سرنگوني نظام و پيگرد قضايي علي عبدالله صالح تأکيد کرد.
گفتنی است طرح ارائه شده از سوی اعضای شورای همکاری خلیج فارس برای پایان دادن به بحران یمن به دلیل مخالفت مردم از یکسو و دولت تحت حاکمیت آقای صالح راه به جایی نبرد و دبیرکل این شورا که برای امضای نهایی این طرح راهی صنعا شده بود نیز ناچار به ترک یمن شد.
بر اساس این طرح قرار بود آقای صالح همچنان در قدرت باقی بماند و اعتراضات سه ماهه مردم این کشور که خواستار برکناری وی و سرنگونی کامل رژیم وی بودند نیز راه به جایی نمیبرد.