روزنامۀ سعد حریری هم "شارلی" است! + عکس

شنبه 20 دی 1393
21:43
روزنامۀ سعد حریری هم با گذشت سه سال از وقایع سوریه که در همسایگی لبنان، ده‌ها هزار قربانی و میلیون‌ها آواره برجا گذاشته، روزنامه وابسته به خاندان حریری ترجیح داد با منتشر کنندگان کاریکاتورهای موهن به پیامبر اسلام (ص) همدردی کند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "المستقبل" وابسته به خانواده سعد الحریری نخست وزیر سابق لبنان، عبارت Je suis Charlie (من شارلی هستم) را به نشانه همبستگی با قربانیان نشریه فرانسوی، با خط درشت و در زمینۀ سیاه رنگ در بالای صفحه نخست شماره روز جمعه خود درج کرد.

هرچند در زیر این عبارت، نامی از قربانیان وقایع جهان اسلام در عراق و سوریه و دیگر مناطق ذکر شده، حمایت این روزنامه از انتشار دهندگان کاریکاتورهای موهن به مقدسات مسلمین جای تأمل دارد.

سعد الحریری رئیس جریان المستقبل هم پس از بازنشر تصویر صفحه نخست روزنامه در صفحه شخصی خود در توییتر، تروریست ها را گروهی گمراه خواند و آنان را مورد حمله قرار داد. 

این اقدام روزنامه المستقبل با واکنش های منفی زیادی از سوی خوانندگان و کاربران اینترنت مواجه شد. یک زن لبنانی در این باره در توییتر نوشت: آیا شارلی ابدو هم این تیتر را انتخاب می کند که "من با فقرا هستم" یا "من با آوارگان هستم"؟!

کاربر دیگری نوشت: آیا آنچه المستقبل در صفحه اول خود نوشته، خوشایند تمام خوانندگانش خواهد بود؟!

گفتنی است، شارلی ابدو در سال 2006 کارتون های موهن به پیامبر اکرم (ص) را که نشریه دانمارکی منتشر کرده بود، مورد بازنشر قرار داد.

در پی تیراندازی روز چهارشنبه،17 دی ماه 93، در ساختمان مجله طنز شارلی ابدو در پاریس پایتخت فرانسه، 12نفر کشته و شش نفر زخمی شدند که حال زخمی ها وخیم است. از میان قربانیان این حادثه دو نفر پلیس بودند که یکی از آنان مسلمان بود.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم