سفر هیئتی از استان الانبار عراق به واشنگتن

يکشنبه 21 دی 1393
21:58
سفر هیئتی از استان الانبار عراق به واشنگتن رئیس قبیله "بو فهد" در استان الانبار تاکید کرد که هیئتی که عازم واشنگتن خواهد شد، نماینده عشایر استان نیست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "السومریه نیوز"، "رافع عبدالکریم الفهداوی" گفت: همه افراد این هیئت از فعالان سیاسی هستند و با هزینه شخصی خود به آمریکا می روند.

فهداوی افزود: هیئتی که به واشنگتن خواهد رفت نماینده عشایر استان الانبار نیستند، زیرا این فعالان سیاسی با هیچ یک از سران عشایر مهم استان که با داعش می جنگند دیدار و گفت وگویی نداشته اند.

رئیس قبیله بو فهد همچنین گفت: همه اعضای این هیئت از فعالان سیاسی احزاب هستند و دولت آمریکا نیز از آن ها دعوت نکرده است.

"احمد السلمانی"، نماینده پارلمان عراق از استان الانبار، دوم ماه میلادی جاری از سفر هیئتی از این استان به واشنگتن در نیمه ماه جاری خبر داده بود.

به گفته وی این هیئت در سفر به واشنگتن خواستار حمایت و کمک تسلیحاتی آمریکا از عشایر استان در مقابله با داعش خواهد شد.

استان الانبار صحنه جنگ عشایر و ارتش عراق علیه گروه تروریستی داعش است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین