نخست وزیر عراق اعلام کرد:

بازسازی ارتش عراق سه سال طول می کشد

دوشنبه 22 دی 1393
12:54
بازسازی ارتش عراق سه سال طول می کشد نخست وزیر عراق گفت: روند بازسازی ارتش این کشور شاید سه سال طول بکشد، و تشکیل ارتش کارآمدتر در زمان جنگ با داعش ممکن است کار دشواری باشد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حیدر العبادی" گفت: دشوارترین کار این است که بازسازی ارتش و ساخت ارتش در حالی صورت بگیرد که جنگ ادامه دارد. هدف این است که بین این دو مساله توازن برقرار کنیم یعنی جنگ ادامه دارد و در عین حال ارتش را بازسازی کنیم به گونه ای که بر جنگ تاثیر نگذارد.

العبادی درباره برکناری افسران ارتش که به فساد متهم شده اند و آغاز تحقیق درباره این مساله، اظهار داشت: مساله مبارزه با فساد در موسسه نظامی و موسسه غیرنظامی برای ما یک مساله اساسی و محوری است زیرا این اقدام شایستگی نیروهای نظامی ما را در عرصه های جنگ افزایش خواهد داد.

وی افزود: به محض اینکه بازسازی ساختارها را آغاز کردیم توانایی نیروهای ما برای بازپس گیری مناطق بهتر شده است و ما به این کار ادامه می دهیم.

حیدر العبادی 23 سپتامبر 2014 سپهبد عبود کنبر معاون رئیس ستاد مشترک و سپهبد علی غیدان مجید فرمانده نیروی زمینی ارتش عراق را بازنشسته کرد.

وی همچنین  26 نفر از فرماندهان نظامی عراق را برکنار و 18 تن دیگر را به سمت‌های نظامی جدید منصوب کرد.

حیدر العبادی همچنین در پارلمان عراق از لغو 50 هزار عنوان شغلی "فضایی" مربوط به افراد غیر واقعی در وزارت دفاع در مدت یک ماه خبر داد و از پارلمان خواست با دولت برای تحقق اصلاح اقتصادی و تلاش برای مبارزه با فساد همکاری کند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد