بازرس پرونده حمله به "شارلی ابدو" خودکشی کرد

سه شنبه 23 دی 1393
15:21
بازرس پرونده حمله به رسانه های گروهی فرانسه فاش کردند: افسر پلیس بازجو که عهده دار تحقیق در مورد حمله به هفته نامه "شارلی ابدو" بود، پس از مصاحبه با شماری از خانواده های قربانیان خودکشی کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از شبکه سوم تلویزیون فرانسه، کمیسر "هرلک فریدو" 45 ساله چند روز پیش، در دفتر محل کار خود در اداره پلیس شهر لیموژ با سلاح گرم خودکشی کرد. این موضوع از سوی اتحادیه ملی افسران پلیس مورد تایید قرار گرفته است.
به گفته رسانه های گروهی فرانسه فریدو که به عنوان معاون مدیر پلیس قضایی در واحد خدمات رسانی منطقه ای در لیموژ مشغول به کار بود به دلیل فشار کار زیاد در مدت اخیر از افسردگی و خستگی مفرط رنج می برد.
فرانسه طی چند روز گذشته شاهد حوادث مرگباری توسط تروریستها بوده است که برجسته ترین آنها حمله به هفته نامه "شارلی ابدو" است که در نتیجه آن دوازده تن از جمله هشت نفر از کارکنان این هفته نامه کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو