گسترش روابط عربستان با کردستان عراق

پنج‌شنبه 25 دی 1393
11:15
گسترش روابط عربستان با کردستان عراق العالم - رییس منطقه کردستان عراق با اشاره به آمادگی ریاض برای افتتاح کنسولگری در استان اربیل، بر آمادگی برای توسعه روابط این اقلیم با عربستان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ریاست منطقه کردستان در بیانیه ای اعلام کرد : "مسعود بارزانی رییس منطقه کردستان با هیاتی از وزارت خارجه عربستان به ریاست عبدالرحمن بن غرمان الشهری دیدار کرد. هدف از این سفر گشایش سرکنسولگری عربستان در اربیل است.

این گزارش به نقل از سومریه نیوز حاکیست، هیات عربستانی ضمن  ابراز از تحولات منطقه کردستان طی سالهای گذشته ، از نقش نیروهای پیشمرگه در جنگ با تروریستها تمجید و قدردانی کرد.

هیات بلندپایه عربستان در 4 دسامبر 2014 در سفر به بغداد برای بررسی تدابیر لازم به منظور بازگشایی سفارت ریاض در بغداد با نزار خیرالله معاون وزارت خارجه عراق دیدار کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»