رفتار نمایشی آل خلیفه در ماجرای شارلی ابدو

پنج‌شنبه 25 دی 1393
19:00
رفتار نمایشی آل خلیفه در ماجرای شارلی ابدو مدیر سازمان " هیومن رایتس فیرست " گفت: وزیر خارجه بحرین در حالی با قتل اعضای روزنامه " شارلی ابدو " از طریق شرکت در تظاهرات پاریس همراهی نمود که رژیم آل خلیفه تظاهرکنندگان مسالمت جو را سرکوب می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "مرآه البحرین، "برایان دلی" در مصاحبه با روزنامه "هافینگتون پست"، گفت: بسیاری از مدافعان حقوق بشر بحرین در زندان هستند، حسین جواد حقوقدان بحرینی به خاطر آزادی بیان متهم شده است، نبیل رجب حقوقدان دیگر منتظر صدور حکمش در روز بیستم ژانویه 2015 به اتهام "توهین به موسسات دولتی" در تویتر است که در آن افراط گرایان را با نیروهای امنیتی بحرین مرتبط دانسته است.

وی ادامه داد: چنین اقدامی برای رژیم بحرین که تلاش آن به منظور تحقق تغییرات دمکراتیک و راه حل سیاسی همه جانبه ظاهری است، عادی و طبیعی می باشد.
 

0% ...

آخرین اخبار

شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت"