پاپ: آزادی بیان به معنای توهین نیست

پنج‌شنبه 25 دی 1393
21:27
پاپ: آزادی بیان به معنای توهین نیست پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان گفت: آزادی بیان حقی اساسی است، اما اجازه توهین به اعتقادات دیگران را نمی دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پاپ فرانسیس در سفر به مانیل پایتخت فیلیپین در پاسخ به سوالی درباره آزادی کاریکاتوریست ها درباره ادیان گفت: آزادی بیان به معنای توهین به اعتقادات دیگران نیست.

پاپ افزود: هر شخصی نه فقط آزادی و حق دارد بلکه باید برای کمک به مردم، افکارش را بیان کند، لذا استفاده از این آزادی مشروع است، اما باید بدون توهین باشد. 

وی ادامه داد: اگر کسی به مادر دیگری توهین کند، باید انتظار مشت داشته باشد، این طبیعی است، نمی توان به معتقدات دیگران توهین کرد و آن را به تمسخر گرفت.

پاپ تصریح کرد، آزادی دین و بیان از حقوق اساسی انسان هستند، اما اشخاصی که ادیان دیگر را به تمسخر می گیرند، در واقع دیگران را تحریک می کنند.

وی همچنین ارتکاب جنایت به نام دین را محکوم کرد و گفت: نمی توان به نام دین و خداوند توهین کرد یا کسی را به قتل رساند، قتل به نام خداوند متعال انحراف است، باید به آزادی ایمان داشت، اما باید بدون توهین، قتل یا اجبار باشد.  

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو