ماجرای گوسفندان سیاه داعش

جمعه 26 دی 1393
21:20
ماجرای گوسفندان سیاه داعش گروه تروریستی "داعش" به اهالی این استان درباره نزدیک شدن به "گوسفندان سیاه" که از آوارگان به سرقت برده و آنها را جزو اموال خود می داند، هشدار داد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم منبعی در استان دیالی تأکید کرد، داعش برای پرورش این گوسفندان، چوپان های کم سن و سال را به خدمت گرفته است.
این منبع روز جمعه به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: داعش گوسفندانی را که در منطقه "سنسل" (48 کیلومتری شمال شهر بعقوبه) از خانواده های آواره دزدیده بود با رنگ سیاه علامت گذاری کرده؛ و به مردم درباره هر گونه دخل و تصرف در آنها هشدار داده است.

داعش این گوسفندان سرقت شده را اموال خود می داند.
گروه تروریستی داعش چند روز قبل، چارپایان بیش از 14خانواده منطقه "حوض سنسل" در شمال "المقدادیه" را که منازل خود را ترک و به مناطق تحت کنترل نیروهای ارتش عراق رفتند، به بهانه مخالفت با دستورهایش مصادره کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند