کارکنان زن حرم نبوی حق بارداری ندارند!

شنبه 27 دی 1393
21:47
کارکنان زن حرم نبوی حق بارداری ندارند! العالم - مدیریت حرم نبوی اشتغال زنان در مسجد النبی را مشروط به باردار نشدن آنان در طی مدت قراردادشان دانست زیرا این شغل مستلزم تحرک بسیار است که در حد توان زنان باردار نیست .

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از روزنامه الوطن، مدیریت حرم نبوی همچنین به کارکنان رسمی زن هشدار داد اگر در هنگام اشتغال باردار شوند قرارداد آنها لغو خواهد شد و درخواست آنان برای انجام کارهای فصلی در سالهای بعد نیز پذیرفته نخواهد شد.

الوطن به نقل از منابع خود نوشت: مدیریت حرم نبوی در توجیه تصمیم یاد شده اعلام کرد که مصلحت عمومی چنین امری را اقتضا می کند. زن باردار نمی تواند کار خود را به صورت صحیح انجام دهد زیرا به سرعت دچار خستگی می شود در حالی که این کار به تحرک بسیار نیاز دارد.

برخی کارکنان زن مجموعه حرم نبوی در گفتگو با روزنامه الوطن تاکید کردند : با این شرط موافقت کرده اند. بر اساس این شرط زنانی که به عدم بارداری پایبند نباشند و یا برای مدیریت حرم نبوی دردسر ایجاد کنند، از کار برکنار خواهند شد.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید عراقچی بر تعمیق روابط راهبردی ایران و چین و اجرای برنامه همکاری ۲۵ ساله


سردار رادان: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند سیره نبوی هستیم


جایگاه بین المللی ایران در دانش پزشکی تولیدمثل و سلول‌های بنیادی


دکترین نظامی ایران از «پدافند» به «آفند» تغییر یافته است


صالحی: هفتمین دوره جایزه مصطفی (ص)، مرداد ۱۴۰۶ برگزار می‌شود/ فهرست نامزدها


افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر


از خلبان زن تا مهندسان جاده و کارکنان بنادر؛ روایت وزیر راه از زنان در جنگ


جنوب لبنان در آتش می سوزد؛ موج جدید بمب‌گذاری و تخریب خانه‌های مردم +فیلم


ترامپ و بازآرایی نفوذ واشنگتن در آمریکای لاتین؛ پاداش به همسوها، فشار بر مخالفان


بهای نفت کاهش یافت/ عقب‌نشینی قیمت طلا از اوج