افزایش 68 درصدی بازداشت فلسطینی ها

يکشنبه 28 دی 1393
14:47
افزایش 68 درصدی بازداشت فلسطینی ها رژیم صهیونیستی 5824 نفر ازشهروندان فلسطینی را در سال 2014 بازداشت کرد؛ این رقم در مقایسه با سال 203 شصت و هشت درصد افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان بین المللی "دوستان انسان" در گزارش خود با عنوان "پرده های  بی عدالتی" اعلام کرد 3036 شهروند در سال 2014 در دو استان القدس و الخلیل در کرانه باختری بازداشت شده اند، که 13/52درصد زندانیان را شامل می شود وهم چنین 2788 شهروند در سایر مناطق فلسطین بازداشت شده اند که 87/47درصد را تشکیل می دهند.

این گزارش  که با استناد بر سخنان بازداشت شدگان تهیه شده، بیانگر این است که  سال 2014 شاهد افزایش محسوس شمار بازداشت شدگان بیمار است به گونه ای که شمار افرادی که مرتب دارو استفاده می کنند به 950 مورد افزایش یافته و 16 زندانی نیز دائم در بیمارستان الرمله اسرائیل حضور دارند که از بیماریهای زیادی رنج می برند و شدیدا به معاینات  پزشکی نیاز دارند .

این گزارش افزود: بازداشت شدگان فلسطینی طی دوازده ماه گذشته در مرحله بازداشت و بازجویی و برای  اعتراف گیری، در معرض انواع  شکنجه ها و برخوردهای خشن و توهین آمیز قرار گرفته اند.

این گزارش با اشاره به وضعیت "رائد الجعبری" که در بیمارستان سوروکا واقع در جنوب اراضی اشغالی فلسطین فوت کرد، افزود: نتایج کالبد شکافی وی توسط پزشکی قانونی بیانگر شکنجه شدن و ضرب و شتم وی از سوی بازجوهای صهیونیست است .

این گزارش درباره محاکمه زندانیان فلسطینی در دادگاه های نظامی وابسته وغیرقانونی که توافق چهارم ژنو و بسیاری از توافقهای بین المللی به عنوان شرط تعیین کرده بودند ، هشدار داد و نوشت مسؤولان زندانها با فلسطینیها بر اساس قوانین اداره زندانها برخورد کرده و با تقسیم بندی آنان به عنوان زندانیان امنیتی ، آنها را از بسیاری از حقوق طبیعی و عادی اشان محروم می کنند.

این سازمان افزود : بیش از 85 اسیر آزاد شده بر اساس توافق قبلی این رژیم با فلسطینی ها، بار دیگر به زندان افتادند و 19  زن و مرد نیز به حبس ابد محکوم شدند.

این سازمان حقوقی در گزارش خود نوشت: مقامات رژیم اشغالگر هیچ استثنایی برای مدافعان حقوق بشر فلسطینی از جمله وکلا ، روزنامه نگاران و فعالان حقوقی قائل نیستند، زیرا برخی از آنان را بازداشت و فعالیتشان را جرم شمردند.

24 نماینده مجلس قانون گذاری فلسطین نیز همچنان در بازداشت رژیم صهیونیستی هستند .

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم