درخواست لیبرمن برای برکناری محمود عباس

دوشنبه 29 دی 1393
12:56
درخواست لیبرمن برای برکناری محمود عباس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی خواستار برچیدن ساختار کنونی تشکیلات خودگردان فلسطین و برکناری محمود عباس شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اویگدور لیبرمن دیروز یکشنبه به رادیوی رژیم اسرائیل گفت: باید با هماهنگی "جامعه بین الملل" به دنبال جایگزینی برای تشکیلات خودگردان کنونی باشیم.
لیبرمن همچنین بر لزوم برکناری محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان تاکید کرد و گفت: دستیابی به "صلح" در زمان ریاست وی بعید به نظر می رسد.
لیبرمن همچنین از دولت های غربی خواست حمایت مالی از مردم فلسطین را به خاطر شکایت تشکیلات خودگردان به دادگاه لاهه متوقف کنند.
از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در جلسه دیروز هیات دولت این رژیم گفت: اسرائیل به کشورهای حامی مالی دادگاه لاهه مراجعه خواهد کرد تا از آنها بخواهد کمکهای مالی خویش به لاهه را قطع و یا کاهش دهند.
نتانیاهو از تصمیم اخیر دادگاه لاهه برای انجام تحقیقات اولیه درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به عنوان یک سرپوش بین المللی برای تروریسم خواند.
رسانه های رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بودند که نتانیاهو از جان کری وزیر امور خارجه آمریکا خواسته است دولت آمریکا علیه این تصمیم دادگاه لاهه بسیج شود.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود