تظاهرات مردم مصر علیه دولت سیسی

پنج‌شنبه 2 بهمن 1393
09:09
تظاهرات مردم مصر علیه دولت سیسی العالم - در آستانه سالگرد انقلاب مردمی مصر که به سرنگونی حسنی مبارک منتهی شد مردم این کشور شب گذشته علیه دولت حاکم تظاهرات کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، شاهدان عینی و منابع امنیتی از تجمع دست کم 50 نفر در در یکی از میادین قاهره خبر دادند که شعار "سرنگون باد حکومت نظامیان" و "ملت خواهان سرنگونی دولت است" سر دادند.

این همان شعارهایی است که 4 سال گذشته توسط مردم سر داده شد و با سرنگونی مبارک امید برقراری دموکراسی و امنیت اقتصادی را در دل مردم زنده کرد.

منابع امنیتی به سرعت معترضان را با استفاده از گاز اشک آور و تیر هوایی متفرق کردند و 13 نفر نیز بازداشت شدند.

گروههای حقوق بشری در مصر دولت را به ارتکاب نقض گسترده حقوق بشر متهم می کنند و معتقدند که حکومت سرکوب به مصر بازگشته است هرچند دولت این اتهامات را نمی پذیرد.

عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر روز سه شنبه گفت که حق مردم را در تظاهرات کردن محترم می شمارد اما در عین حال نسبت به هرگونه تجمع اعتراض آمیز در شرایط فعلی هشدار داد و آن را عاملی برای زیان بیشتر به اقتصاد متزلزل کشور ارزیابی کرد.

گروه اخوان المسلمین که در پی حملات شدید نیروهای امنیتی رو به ضعف نهاده نیز از مردم خواست در سالگرد انقلاب 18 روزه ای که به سرنگونی حکومت سی ساله مبارک منتهی شد به صورت گسترده دست به تظاهرات بزنند.

از سوی دیگر مخالفان دولت مصر با توجه به فضای عمومی جامعه و کاهش آزادی های سیاسی، انتخابات پارلمانی را که قرار است طی دو مرحله در ماههای مارس و آوریل برگزار شود یک حرکت نمایشی می دانند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد