هلاکت ده ها داعشی در غرب عراق

پنج‌شنبه 2 بهمن 1393
22:17
هلاکت ده ها داعشی در غرب عراق العالم - ده ها تن از تروریست های داعش امروز پنجشنبه در غرب عراق در درگیری با نظامیان این کشور به هلاکت رسیدند.

به گزارش شبکه خبری العالم ، پایگاه خبری سومریه نیوز امروز پنجشنبه به نقل از وزارت دفاع عراق گزارش کرد: بیست و نه تن از اعضای داعش به دنبال حمله موشکی ارتش به مواضع آنها در جنوب استان الانبار در غرب عراق کشته شدند.

وزارت دفاع عراق در بیانیه ای اعلام کرد: ارتش امروز مواضع داعش را در مناطق الشورطان و الکرمه با موشک درهم کوبید و در این حمله بیست و نه داعشی از جمله دو عربستانی و سه افغان کشته شدند.

در این بیانیه آمده است : تروریستی به نام "یاسر الفهداوی" که توسط داعش به فرماندهی منطقه الکرمه تعیین شده است، در این حمله موشکی به شدت زخمی شده است.

خبر دیگر اینکه پلیس شهر حدیثه در شمال استان الانبار امروز اعلام کرد : ارتش منطقه الخسفه را کاملاً از لوث تروریستها آزاد کرده و دهها داعشی را به قتل رسانده و یا زخمی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم