درخواست سوریه از شورای امنیت علیه ترکیه

جمعه 3 بهمن 1393
14:37
درخواست سوریه از شورای امنیت علیه ترکیه العالم ـ سوریه از شورای امنیت خواست تا علیه دولت ترکیه که به زن تروریست فرانسوی به همراه دیگر عناصر بیگانه اجازه ورود غیرقانونی به خاک سوریه داده، تدابیری اتخاذ کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سوریه از شورای امنیت درخواست کرده تا تدابیری علیه ترکیه اتخاذ کند، زیرا اجازه داده "حیاة بومدین" که با حملات اخیر پاریس در ارتباط بود، به همراه برخی عناصر بیگانه دیگر، به طور غیرقانونی وارد خاک سوریه شوند.

پایگاه "شام پرس" روز گذشته نوشت که بشار جعفری نماینده سوریه در سازمان ملل در نامه خود به شورای امنیت و بان کی مون دبیر کل سازمان ملل نوشت: ترکیه همچنان کانال اصلی برای اعزام تروریستها و مزدوران خارجی از نقاط مختلف جهان به سوریه است. 

جعفری در این نامه که به تاریخ 12 ژانویه صادر شده اما روز گذشته از آن پرده برداشت، تصریح کرد که ترکیه همچنین به عنوان مسیری برای بازگشت این عناصر تروریست به کشور خودشان یا به کشورهای دیگر به شمار می آید. 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است