خاکسپاری پادشاه بدون عزای عمومی + عکس

شنبه 4 بهمن 1393
14:54
خاکسپاری پادشاه بدون عزای عمومی + عکس درحالیکه برخی کشورها تا 40 روز به دلیل مرگ "ملک عبدالله" عزای عمومی اعلام کردند؛ عربستان سعودی تنها کشوری است که برای پادشاهش مراسم سوگواری برگزار نکرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، درحالیکه کشورهای هم پیمان و نزدیک به عربستان به شدت از مرگ ملک عبدالله ابراز ناراحتی کرده و عزای عمومی اعلام کرده اند؛ عربستان در این بین تنها کشوری بود که از این ماجرا مستنثنی بود.

منابع رسانه ای تأکید کردند؛ در عربستان با تکیه بر آموزه های "وهابیت" که رژیم سعودی بر پایۀ آن تاسیس شد، بر قبر بزرگان و پادشاهان نشانه ایجاد نمی شود.

همچنین حتی هنگام مرگِ فردی مهم در عربستان مانند پادشاه عزای عمومی اعلام نمی شود.

مراسم سوگواری نیز در این کشور برگزار نمی شود، زیرا از نظر وهابی ها، این گونه مراسم بدعت است.

بر همین اساس، تشییع جنازه و مراسم تدفین "ملک عبدالله" پادشاه عربستان، بدون حضور مردم و فقط با حضور افرادی که از پیش تعیین شده بودند، برگزار شد و جنازۀ او در قبرستانی در ریاض، بدون مراسم و آیین های معمولِ دیپلماتیک در سراسر جهان، دفن شد.

در این میان، قبر ملک عبدالله، بدون هرگونه علامت و نشانه یا آرامگاه ماند.

محمد بن عبدالوهاب، در زمان حاکمیت خود، دستور داد بارگاه های اهل بیت پیامبر (ع) را با خاک یکسان کنند و این دستور در سراسر عربستان اجرا شد تا این که از ترس خشم عمومی مسلمانان جهان، اجرای این دستور، در قبال بارگاهِ مقدس پیامبر اکرم (ص) در مدینه، متوقف شد.

یک تحلیل گر سیاسی عربستانی در گفت و گو با پایگاه خبری "عربی 21" گفت: عربستان، در سوگِ مرگ ملک عبدالله، نه سه روز و نه چهل روز، عزای عمومی اعلام نخواهد کرد؛ و پرچم ها را طبق رسوم کشورهای جهان، پایین نخواهد کشید.

وی تاکید کرد: اختلاف شیوۀ عملکردِ عربستان با پروتکل های جهانی و دیپلماتیک، فقط به تشییع جنازه محدود نمی شود؛ بلکه به بیعت با پادشاه جدید هم سرایت می کند. شیوۀ انتصاب پادشاه جدید نیز در عربستان به مراسم تعیین پادشاه یا رئیس جمهور در هیچ یک از کشورهای جهان شباهت ندارد.

26

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم