سریال ادامه دار تجاوز به زنان پلیس اسراییل

پنج‌شنبه 9 بهمن 1393
14:52
سریال ادامه دار تجاوز به زنان پلیس اسراییل العالم - 14 تن از نیروهای زن توسط فرد شماره دو پلیس رژیم صهیونیستی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم صبح امروز مشخص شد افسر عالی رتبه ای که شب گذشته به اتهام تجاوز جنسی مورد بازجویی قرار گرفته، "نیسیم مور" معاون بازرس کل در پلیس اسراییل است و این رسوایی نیز به لیست رسوایی های دو ماه اخیر پلیس رژیم صهیونیستی اضافه می شود.

سرگرد مور شب گذشته در بخش بازجویی نیروهای پلیس به اتهام تعرض جنسی به یک نیروی زن پلیس که از وی کمک خواسته بود، مورد بازجویی قرار گرفت.

گزارش های رسانه ای خاطرنشان می کنند که افسر مظنون به ارتکاب اقدام های منافی عفت در مورد یک پلیس زن، به اتهام سوء استفاده از موقعیت خود به عنوان مافوق و نیز ارتکاب همین اقدام با 14 زن دیگر بازجویی شده است.

پلیس رژیم صهیونیستی معتقد است این فرد بلافاصله بعد از آن که برای بازجویی احضار شده پیامک هایی که برای پلیس زن فرستاده را پاک کرده است.

بازجویی از فرد شماره دو پلیس در پی اطلاعاتی آغاز شد که یک افسر دیگر به پلیس ارایه کرد. وی صبح امروز و بعد از پایان اولین دور بازجویی ها تحت بازداشت خانگی قرار گرفت.

این دومین رسوایی افسران پلیس رژیم صهیونیستی در هفته جاری است زیرا "کوبی کوهن" رییس پلیس رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، نیز چند روز قبل به اتهام سوء استفاده از موقعیتش برای تعرض به زنان زیردستش بازجویی شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا