اکثر بیکاران عربستان دختر هستند

پنج‌شنبه 9 بهمن 1393
20:13
اکثر بیکاران عربستان دختر هستند کارشناس اقتصادی عربستانی اعلام کرد : علل و عوامل بیکاری دختران عربستان زیاد است که امتناع دختران از کارکردن در بخش های خصوصی به علت ناچیز بودن حقوق ، طولانی بودن ساعت کاری و عدم تناسب کار با مدرک تحصیلی جزء این علل و عوامل است .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "نوره السعدی" گفت: دختران عربستانی عمدتاً راغب به کارکردن در بخش آموزشی یا پزشکی  هستند ولی این بخش ها پذیرای تعداد بیشتری از دختران نیست .
السعدی گفت : شرکت ها و کارگاه هایی که اطلاعیه استخدام منتشر می کنند ، در زمینه بسته بندی یا دوخت پوشاک فعالیت می کنند که چنین شغل هایی برای دخترانی که مدارک دانشگاهی دارند مناسب نیست و محل کار در چنین شرکت ها و کارگاه هایی نیز مختلط است و زن و مردم از همدیگر جدا نیستند . 
"زینت العالی" نویسنده امور اقتصادی نیز اعلام کرد : جامعه عربستان معتقد است که بهترین شغل برای دختر تدریس است لذا شغل تدریس بیشترین متقاضی را دارد در حالی که چنین اعتقادی باید تغییر کند.
العالی افزود: مدیر کل مرکز توسعه منابع انسانی عربستان اعلام کرد که 76 درصد دختران درپی یافتن شغلی در بخش آموزش و پرورش هستند زیرا این بخش سازگاری بیشتری با دختران دارد.  
مرکز حمایت از بیکاران عربستان نیز اعلام کرد : تعداد دخترانِ جویای کار بیش از یک میلیون نفر است که 77 درصد از مجموع افرادِ جویای کار را تشکیل می دهند و 45 درصد از این دختران یعنی 417 هزار نفر از بیش از یک میلیون دخترِ جویای کار خواهان اشتغال در بخش آموزش و پرورش هستند.
این مرکز افزود : 49 درصد از دختران جویای کار بین 18 سال تا 20 سال سن دارند . 

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم