هزاران خانواده آواره سوری در حلب گرفتار سرما

شنبه 11 بهمن 1393
22:19
حلب (العالم) هزاران خانواده سوری که پس از آواره شدن از خانه و کاشانه شان در شرق حلب، به سایر محله های این شهر پناه برده اند با سرمای شدید هوا دست و پنجه نرم می کنند.

با فرا رسیدن فصل سرما، به علت کمبود امکانات و وسائل گرمازا و ناکارآمدی و کم کاری نهادهای امداد رسان بین المللی بر حجم مشکلات و آلام آوارگان سوری در داخل و خارج از این کشور افزوده می شود.

یک زن سوری به نام ام احمد و نوه هایش برای درامان ماندن از سرمای شدید هوا در سومین زمستان آوارگی شان در شهر حلب در اطراف هیزم ها نشسته اند. این پیرزن هفتاد ساله هرگز پیش بینی نمی کرد که روزی سیر زمان به عقب بازگردد و برای گرم نگه داشتن اتاق محل سکونتشان مجبور به جمع کردن هیزم خشک شود.

ام احمد در گفتگو با شبکه العالم گفت: ما گازوئیل نداریم و از سه سال پیش تاکنون هیچ گازوئیلی به ما نرسیده است. به همین خاطر برای گرم نگه داشتن چادر به استفاده از هیزم روی آورده ایم.

وضعیت زندگی ام احمد در چادرهای آوارگی، تنها نمونه ای از زندگی هزاران خانواده شهر حلب است که پس از اشغال بخشی از شهر توسط گروههای مسلح، خانه و کاشانه شان را ترک کردند و بیش از یکصد هزار نفر از ساکنان حلب به علت ناامنی و حملات تروریست ها، با ترک منازلشان به بخش غربی شهر پناه آورده اند.

سرمای هوا و بارش کم سابقه برف باعث افزایش مشکلات این خانواده ها شده است به طوری که این وضعیت از زمان آغاز بحران سوریه تاکنون، این وضعیت بی سابقه بوده است.

استفاده از بخاری های هیزمی و لباس های توزیع شده از سوی انجمن های خیریه به راهی برای گرم شدن شهروندان و مقابله با موج سرمایی تبدیل شده است که با وجود بی سابقه بودن آن، مردم حلب همچنان ماندن در این شهر را بر خروج از کشور و پناه بردن به اردوگاههای آوارگی در کشورهای همسایه که از آن با نام "اردوگاههای مرگ" یاد می کنند، ترجیح می دهند.
tt-31-14:30 

0% ...

آخرین اخبار

لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض


وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری در منطقه هندوکش افغانستان


روایت سخنگوی قوه قضاییه از روند رسیدگی به پرونده بانک آینده