هزاران خانواده آواره سوری در حلب گرفتار سرما

شنبه 11 بهمن 1393
22:19
حلب (العالم) هزاران خانواده سوری که پس از آواره شدن از خانه و کاشانه شان در شرق حلب، به سایر محله های این شهر پناه برده اند با سرمای شدید هوا دست و پنجه نرم می کنند.

با فرا رسیدن فصل سرما، به علت کمبود امکانات و وسائل گرمازا و ناکارآمدی و کم کاری نهادهای امداد رسان بین المللی بر حجم مشکلات و آلام آوارگان سوری در داخل و خارج از این کشور افزوده می شود.

یک زن سوری به نام ام احمد و نوه هایش برای درامان ماندن از سرمای شدید هوا در سومین زمستان آوارگی شان در شهر حلب در اطراف هیزم ها نشسته اند. این پیرزن هفتاد ساله هرگز پیش بینی نمی کرد که روزی سیر زمان به عقب بازگردد و برای گرم نگه داشتن اتاق محل سکونتشان مجبور به جمع کردن هیزم خشک شود.

ام احمد در گفتگو با شبکه العالم گفت: ما گازوئیل نداریم و از سه سال پیش تاکنون هیچ گازوئیلی به ما نرسیده است. به همین خاطر برای گرم نگه داشتن چادر به استفاده از هیزم روی آورده ایم.

وضعیت زندگی ام احمد در چادرهای آوارگی، تنها نمونه ای از زندگی هزاران خانواده شهر حلب است که پس از اشغال بخشی از شهر توسط گروههای مسلح، خانه و کاشانه شان را ترک کردند و بیش از یکصد هزار نفر از ساکنان حلب به علت ناامنی و حملات تروریست ها، با ترک منازلشان به بخش غربی شهر پناه آورده اند.

سرمای هوا و بارش کم سابقه برف باعث افزایش مشکلات این خانواده ها شده است به طوری که این وضعیت از زمان آغاز بحران سوریه تاکنون، این وضعیت بی سابقه بوده است.

استفاده از بخاری های هیزمی و لباس های توزیع شده از سوی انجمن های خیریه به راهی برای گرم شدن شهروندان و مقابله با موج سرمایی تبدیل شده است که با وجود بی سابقه بودن آن، مردم حلب همچنان ماندن در این شهر را بر خروج از کشور و پناه بردن به اردوگاههای آوارگی در کشورهای همسایه که از آن با نام "اردوگاههای مرگ" یاد می کنند، ترجیح می دهند.
tt-31-14:30 

0% ...

آخرین اخبار

کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم