آخرین مراحل برنامه ریزی برای آزاد سازی موصل

يکشنبه 12 بهمن 1393
17:47
آخرین مراحل برنامه ریزی برای آزاد سازی موصل وزیر دفاع عراق گفت ، برنامه ریزی برای نبرد موصل به مراحل بسیار پیشرفته ای رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد العبیدی" در مراسم نمایش سلاح های پیشرفته گفت: همه عشایر و اهالی استان موصل در کنار ارتش و پلیس علیه تروریسم می جنگند.
وی خاطرنشان کرد: باید نیازمندی های آزاد سازی موصل تامین شود که البته این آزادی نزدیک خواهد بود ، هدف نیروهای مسلح ، آزاد سازی تمام عراق جهت بازگشت آوارگان به خانه ها یشان است .
العبیدی قبل از آن در روز سوم ژانویه 2015 گفته بود ، آزاد سازی شهر موصل از سیطره داعش پایان کار این گروه و تروریسم است و نظام قدم های زیادی به منظور مجهز سازی ارتش  به پیشرفته ترین سلاح و تجهیزات برداشته است . 
داعش از روز دهم ژائن 2014 بر استان نینوی سیطره یافت که ارتش ، نیروهای مردمی و عشایر برای بیرون راندن اعضای این گروه تروریستی از استان های " صلاح الدین " ، " الانبار " و " دیاله " با آن می جنگند .   
 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت