پدری که انتقام پسرش را از داعش گرفت

يکشنبه 12 بهمن 1393
18:51
پدری که انتقام پسرش را از داعش گرفت عناصر گروه تروریستی داعش، یک شهروند عراقی را در مرکز تکریت اعدام کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منبعی در پلیس استانداری صلاح الدین خبر داد که یکی از ساکنان تکریت به نام "باسل رمضان التکریتی" به تنهایی به مرکز ایست بازرسی داعش در مرکز تکریت حمله کرد و با کلاشینکوف خود، هفت تن از تروریست های داعش را به هلاکت رساند و انتقام پسرش "احمد" را از تروریست های داعش گرفت.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، به شبکه السومریه گفت: عناصر داعش، التکریتی را تعقیب کردند و سرانجام او را به ضرب گلوله به قتل رساندند.

تروریست های داعش، پیش از این، هشت تن از مردم تکریت را اعدام کرده بودند که یکی از آن ها "احمد باسل رمضان التکریتی" بود.

این چندمین بار است که داعش، به سبب کشتن مردم هدف حملات انتقامجویانۀ عشایر قرار می گیرد، اما باسل رمضان التکریتی نخستین شخصی است که به تنهایی، از عناصر داعش انتقام می گیرد.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

پیام کنایه آمیز سخنگوی سپاه درباره قیمت نفت


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


انفجار دو سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل