شکست انگلیس در کمک به آوارگان سوری

دوشنبه 13 بهمن 1393
14:45
شکست انگلیس در کمک به آوارگان سوری روزنامه گاردین ناتوانی دولت انگلیس در کمک به آوارگان سوری را شرم آور دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه گاردین در سرمقاله امروز خود نوشت: بسیاری از دولت ها وعده داده اند که کمک های انسان دوستانه بیشتری را به آوارگان ارائه دهند، اما شکست وزارت کشور انگلیس در کمک بیشتر به اغلب آوارگان سوری که نیازمند کمک و درمعرض خطر هستند، بسیار شرم آور است.

به نوشته گاردین؛ جنگ فاجعه بار درعراق و سوریه ، حدود 10 میلیون نفر را به ترک منازل خود وادار کرده است ، و 4 میلیون نفر از آن ها هم توانسته اند به کشورهای همسایه مانند لبنان ، ترکیه و اردن بروند ، اما بقیه کشورهای جهان درهای خود را به روی آنان بسته اند.

گاردین درادامه نوشت: بسیاری از سازمان های انسان دوستانه مانند سازمان عفو بین الملل و سازمان کریستین اید و سازمان امدادرسانی اسلامی هفته گذشته از دولت انگلیس خواست که شمار بیشتری از آوارگان سوری را درخاک خود جای دهد.

"جيمز بروكنشير" وزیر مهاجرت انگلیس بهار سال گذشته ادعا کرد انگلیس در حمایت از کسانی که نیازمند کمک هستند، سابقه ای تاریخی دارد؛ از این رو ، برنامه ای را برای اعطای حق پناهندگی به سوری هایی که بیشتر نیازمند کمک و درمعرض خطر هستند، تهیه کرده است و تلاش می کند تا پناهگاه امن را برای آنان درست کند و به آن ها کمک های ضروری را در انگلیس ارائه کند.

به نوشته گاردین ، با گذشت یک سال از این تصمیم ، انگلیس فقط 90 آواره سوری را پذیرفته است.

گاردین افزود: آلمان و سوئد دو کشوری هستند که با سعه صدر آوارگان سوری را درخاک خود پذیرفته اند.

گاردین از دولت انگلیس خواست به ندای سازمان های خیریه و انسان دوستانه برای پذیرش شمار بیشتری از آوارگان درخاک این کشور جامه عمل بپوشاند. 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است