زنی که برای فرار از دست "صدام" دو گوسفند نذر کرد

سه شنبه 14 بهمن 1393
13:38
زنی که برای فرار از دست یک نویسنده زن مصری با بیان خاطراتی از دوران صدام، از گوشه‌های از ظلم و ستم صدام رژیم بعث بر مردم عراق پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "صافیناز کاظم" در مصاحبه با روزنامه مصری "الاهرام" اظهار داشت: صدام به همه مردم عراق ظلم می کرد و از اعضای حزب بعث برای از بین بردن رهبران اسلامی خصوصاً رهبران مذهب جعفری کمک می گرفت . 
صافیناز خاطرنشان کرد: هیچ فردی در دوران حکومت حزب بعث نمی توانست به سمت و مقامی برسد، مگر اینکه عضو این حزب باشد.
صافیناز درباره قتل عام مردم در دوران صدام حسین اظهار داشت: من خبر اعدام گروهی جوانان مسلمان عراق را می شنیدم، و گاهی روزانه 300 تا 400 جوان اعدام می شدند؛ می شنیدم که عامل کفن و دفن اجساد قربانیان صدام از سنگینی و سختی کار خود شاکی بود.
این نویسنده مصری که بین سال های 1975 و 1980 در دانشگاه "المستنصریه" عراق تدریس کرده است، گفت : صدام سیاست " خرید اصحاب رسانه " را درپیش می گرفت، تا اصحاب رسانه به تعریف و تمجید از وی بپردازند .
صافی ناز اعلام کرد : خدا را شکر می کنم که برای تدریس در دانشگاه به عراق سفر کردم، نَه برای فعالیت در رسانه.
صافی ناز گفت : نذر کرده بودم که اگر از عراق سالم خارج شوم و سالم به مصر برگردم، 2 گوسفند قربانی کنم و به نذرم عمل کردم.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت