کشف گور جمعی قربانیان داعش در دهوک

جمعه 17 بهمن 1393
10:25
کشف گور جمعی قربانیان داعش در دهوک سرپرست کمیته نظارت بر گورهای جمعی در استان دهوک عراق از یافتن اجساد 23 تن از قربانیان داعش در یک گور جمعی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "برفان حمدی" اعلام کرد: این گور جمعی در منطقه "بردیا" از توابع منطقه زمار در شمال غربی شهر موصل کشف شده است.
وی خاطرنشان کرد: اطلاعات اولیه حاکی است که در این گور 23 نفر از کسانی که به دست عناصر داعش به قتل رسیده اند، دفن شده اند.
حمدی اظهار داشت که قرار است این گور روز جمعه با حضور تیمی از افراد متخصص و نمایندگان نهادهای مسؤول برای انتقال اجساد به پزشکی قانونی و انجام بررسی های لازم، باز شود.
وی با اشاره به کشف سه گور جمعی در مناطق آزاد شده در حومه سنجار طی روزهای گذشته خاطرنشان کرد: دو نوع جنایت علیه قربانیان در این گور اثبات شده نخست اینکه برخی سرشان از تن جدا شده و دیگر اینکه عده ای تیرباران شده اند.
حمدی به کشف بیش از ده گور جمعی از قربانیان داعش اشاره کرد و گفت: رئیس منطقه کردستان، کمیته ویژه ای را برای بین المللی کردن پرونده جنایت داعش در کشتار غیرنظامیان در مناطق خارج از اداره این اقلیم، تشکیل داده است.
اداره امور ایزدی ها در منطقه کردستان عراق، ماه گذشته از کشف نه گور جمعی از قربانیان ایزدی در منطقه سنجار خبر داد که بدست تروریست های داعش کشته شده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز