دلیل سفر نمایندگان آیت الله سیستانی به الانبار

شنبه 18 بهمن 1393
10:51
دلیل سفر نمایندگان آیت الله سیستانی به الانبار نمایندگان آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق درمیان استقبال عشایر برای تحویل کمکهای غذایی و بشردوستانه به اهالی منطقه حدیثه در استان الانبار وارد یک پایگاه نظامی در این منطقه شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "السومریه نیوز" این نمایندگان از طرف آیت الله سیستانی برای رساندن حدود 150 تن کمک های غذایی و بشردوستانه به اهالی منطقه حدیثه و ناحیه البغدادی در غرب استان الانبار وارد پایگاه عین الاسد شدند.

این پایگاه در منطقه حدیثه استان الانبار قرار دارد.
نمایندگان آیت الله سیستانی با "مجید حمد رشید" فرمانده لشکر هفتم و شماری از شیوخ عشایر، علمای دینی و جنگجویان عشایر و اهالی منطقه دیدار کردند.
"صلاح حمود محمد" عضو شورای منطقه حدیثه با اشاره به ارسال محموله 150 تنی کمک های غذایی و بشردوستانه آیت الله سیستانی برای اهالی حدیثه و ناحیه البغدادی گفت: منطقه حدیثه و البغدادی از شش ماه پیش در محاصره تروریست های داعش قرار دارد.
وی افزود: این کمک ها از طریق هوایی از بغداد وارد پایگاه عین الاسد در ناحیه البغدادی شد و بین خانواده های زیاد دیده از محاصره شدید گروه داعش علیه اهالی این مناطق توزیع شد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود