دلیل سفر نمایندگان آیت الله سیستانی به الانبار

شنبه 18 بهمن 1393
10:51
دلیل سفر نمایندگان آیت الله سیستانی به الانبار نمایندگان آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق درمیان استقبال عشایر برای تحویل کمکهای غذایی و بشردوستانه به اهالی منطقه حدیثه در استان الانبار وارد یک پایگاه نظامی در این منطقه شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "السومریه نیوز" این نمایندگان از طرف آیت الله سیستانی برای رساندن حدود 150 تن کمک های غذایی و بشردوستانه به اهالی منطقه حدیثه و ناحیه البغدادی در غرب استان الانبار وارد پایگاه عین الاسد شدند.

این پایگاه در منطقه حدیثه استان الانبار قرار دارد.
نمایندگان آیت الله سیستانی با "مجید حمد رشید" فرمانده لشکر هفتم و شماری از شیوخ عشایر، علمای دینی و جنگجویان عشایر و اهالی منطقه دیدار کردند.
"صلاح حمود محمد" عضو شورای منطقه حدیثه با اشاره به ارسال محموله 150 تنی کمک های غذایی و بشردوستانه آیت الله سیستانی برای اهالی حدیثه و ناحیه البغدادی گفت: منطقه حدیثه و البغدادی از شش ماه پیش در محاصره تروریست های داعش قرار دارد.
وی افزود: این کمک ها از طریق هوایی از بغداد وارد پایگاه عین الاسد در ناحیه البغدادی شد و بین خانواده های زیاد دیده از محاصره شدید گروه داعش علیه اهالی این مناطق توزیع شد.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند