در 400 کیلومتری سطح زمین چه می توان خورد ؟! + عکس

يکشنبه 19 بهمن 1393
19:06
در 400 کیلومتری سطح زمین چه می توان خورد ؟! + عکس ایستگاه های فضایی بین المللی که در ارتفاع 400 کیلومتری زمین قرار دارند، مانند آزمایشگاهی معلق هستند که فضانوردان در آن علاوه بر کار روزمره، ورزش می کنند، غذا می خورند و می خوابند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شماری از کارشناسان امور تغذیه در مرکز فضایی "جانسون" در شهر "هیوستن" آمریکا ماموریت تامین غذای مناسب و کامل برای تغذیه فضانوردان آژانس فضایی آمریکا " ناسا " را به عهده گرفته اند.

"مایا کوپر" عضو گروه تغذیه فضانوردان گفت، این گروه می کوشد تا حد امکان با استفاده از منوی غذاهای خانگی، غذایی سالم برای فضانوردان تهیه کنند.

سایت "سی ان ان" به نقل از کوپر نوشت: فضا نوردان به خاطر نبود جاذبه، مجبورند روزانه سه هزار کالری مواد غذایی مصرف کنند لذا استفاده دائمی از قرص های ویتامین و مواد معدنی و غذای مایع برای آنها ضروری است.

وی با اشاره به ضرورت ارائه غذای سرد و خشک به فضانوردان، شیرینی را از غذاهایی دانست که جهت تامین کالری برای فضانوردان سرو می شود.

کوپر می گوید شیرینی هایی مانند "پودینگ" شکلات در کنار غذاهایی مانند "کاری ماهی" و بیسکویت "خرچنگ" برای فضانوردان ضروری است.  

ناسا هر ساله برای فضانوردان در روز تولدشان شیرینی ارسال می کند.

 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت