فرمانده ارشد آمریکایی خبر داد:

عملیات زمینی در عراق با پشتیبانی 62 کشور

دوشنبه 20 بهمن 1393
08:26
عملیات زمینی در عراق با پشتیبانی 62 کشور هماهنگ کننده آمریکایی ائتلاف بین المللی ضد داعش اعلام کرد که به زودی عملیات زمینی گسترده‌ای در عراق با پشتیبانی 62 کشور انجام می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جان آلن" به خبرگزاری رسمی اردن گفت: حمله‌ای گسترده و زمینی طی هفته‌های آینده انجام می شود.
آلن در خصوص این عملیات خاطرنشان کرد: نیروهای عراقی طی هفته‌های آینده برای بازستاندن اراضی این کشور عملیاتی زمینی را آغاز، و نیروهای ائتلاف از این عملیات پشتیبانی می کنند.
وی اظهار داشت: 4 پایگاه در الانبار، التاجی، بسمایا و اربیل ایجاد کرده ایم و نیروهای ائتلاف در این پایگاه ها در حال آموزش نیروهای عراقی هستند.
این فرمانده نظامی آمریکایی خاطرنشان کرد که این نیروها در عملیات مذکور حضور خواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: راهبرد ما شکست داعش است، این گروه اسلامی نیست و ما آن را داعش می نامیم.
آلن خاطرنشان کرد که آمریکا از عشایر سنی در عراق برای مشارکت در عملیات پشتیبانی می کند و اکنون در حال آموزش عشایر عراقی است.
آلن اظهار داشت که تصمیم دارد به زودی برای افزایش مشارکت در ائتلاف بین المللی که شامل 62 کشور است، به شرق آسیا برود.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد