نزدیک شدن داعش به کشورهای حاشیه مدیترانه

سه شنبه 21 بهمن 1393
19:13
نزدیک شدن داعش به کشورهای حاشیه مدیترانه نزدیک شدن گروه تروریستی داعش به کشورهای حاشیه دریای مدیترانه، نگرانی های بسیاری را برای کشورهای اروپایی به وجود آورده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "تایمز" چاپ لندن در مطلبی به قلم "دِبورا هِینز" هشدار داد، اگر غرب مداخله نکند ، داعش در 2 ماه آینده به کشورهای حاشیه دریای مدیترانه خواهد رسید.
"علی زیدان" نخست وزیر پیشین لیبی در مصاحبه با هینز گفت : داعش در دو ماه آینده به کرانه دریای مدیترانه خواهد رسید مگر اینکه انگلیس و متحدانش برای برقراری امنیت در لیبی دست به کار شوند.
زیدان گفت : نبود دولتی کارآمد و سرقت انبارهای تسلیحاتی در لیبی پس از سرنگونی رژیم معمر قذافی این کشور را به محلی مناسب برای جذب و فعالیت گروه های مسلح تبدیل کرده است .
علی زیدان سال 2014 درپی تشدید درگیری های مسلحانه در لیبی به آلمان فرار کرد .
زیدان خواستار توجه جامعه جهانی به وضعیت لیبی شد و گفت : وضعیت لیبی هم اکنون تحت کنترل است ولی رها کردن این کشور به حال خود به مدت یک یا دو ماه باعث خواهد شد که وضعیتش از کنترل خارج شود و دامنه جنگ گسترده شود و به اروپا کشیده شود .

0% ...

آخرین اخبار

گورستان انگلیسی‌ها در قشم؛ هشداری سیاه به کاخ سفید+ فیلم


ترامپ بسیاری از تحریم های روسیه را تعلیق می کند


سازمان تجارت دریایی انگلیس: کشتی ها از ارائه گزارش حمله خودداری می کنند


عراقچی با ورود به بغداد به مقام شهیدان سلیمانی و ابومهدی ادای احترام کرد+ فیلم


نماینده کنگره آمریکا: نتانیاهو دروغگو و قاتل کودکان فلسطینی است


اظهارات روبیو پرده از حقیقت برداشت؛ هدف، ایران و هویت ایرانی است


اخراج سخنگوی کاخ سفید پس از ۵ روز


انفجارهای پی‌درپی بامداد امروز در جنوب غرب عربستان/ آرامکو در آتش می‌سوزد


وزیر امور خارجه عازم عراق شد


انفجار مهیب ابر نفتکش براثر برخورد با مین دریایی در تنگه هرمز+ فیلم