در دیدار بشار اسد و دی میستورا چه گذشت؟

چهارشنبه 22 بهمن 1393
16:42
در دیدار بشار اسد و دی میستورا چه گذشت؟ استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل متحد به دمشق با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل متحد و هیأت همراهش روز چهارشنبه با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در شهر دمشق دیدار و گفت وگو کرد.

بشار اسد و میستورا در گفت وگوهای خود به بررسی طرح پیشنهادی میستورا درباره توقف درگیری ها در شهر حلب پرداختند که این گفت وگوها مثبت و سازنده ارزیابی شد.

به گزارش سانا، رئیس جمهوری سوریه در این دیدار بار دیگر اعلام کرد که از هر طرحی که به حل بحران سوریه کمک کند و باعث توقف خونریزی ها و آغاز به کار نهادهای کشورش شود، حمایت می کند.

وی تاکید کرد: باید همه کشورهایی را که به حمایت مالی از تروریست های فعال در سوریه می پردازند و تروریست به این کشور می فرستند، زیر فشار گذاشت تا به قطعنامه های 2170 و 2178 سازمان ملل عمل کنند.

دی میستورا نیز ابراز امیدواری کرد که همه طرف ها به اجرایی شدن طرحش کمک کنند تا امنیت و آرامش به شهر حلب و نهایتاً به همه مناطق سوریه بازگردد.

ولید المعلم وزیر امور خارجه، بثینه شعبان مشاور سیاسی و رسانه ای بشار اسد، فیصل مقداد معاون وزیر امور خارجه و احمد عرنوس مشاور وزیر امور خارجه در این دیدار حضور داشتند.

بشار اسد روز 10 نوامبر 2014 نیز در دیدار با میستورا اعلام کرده بود که دولت برای تأمین امنیت ساکنین شهر حلب و دیگر مناطق ناآرام کشور تلاش می کند.

0% ...

آخرین اخبار

ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض


وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری در منطقه هندوکش افغانستان


روایت سخنگوی قوه قضاییه از روند رسیدگی به پرونده بانک آینده


دریادار ایرانی: رشادت نیرو‌های مسلح در حراست از تنگه هرمز، نماد اقتدار ایران است