نماینده آمریکایی: ما باعث ورود تروریستها به عراق شدیم

پنج‌شنبه 23 بهمن 1393
20:46
نماینده آمریکایی: ما باعث ورود تروریستها به عراق شدیم یکی از نمایندگان کنگره آمریکا گفت که لشکرکشی آمریکا به عراق باعث سرازیر شدن تروریست ها به عراق و سپس سوریه شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کریس مورفی نماینده حزب دمکرات کنگره آمریکا در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "سی.ان.ان" اعلام کرد: مداخله نظامی آمریکا در عراق در یک دهه گذشته باعث انتقال افراطیون و تروریست ها از مناطق مختلف جهان به عراق و سوریه شد و من نمی دانم که چرا ما باید تجربه قبلی را تکرار کنیم .

وی افزود: همه ما از کشته شدن گروگان ها (در دست داعش) ناراحت هستیم و اگر نیروهای زمینی به عراق اعزام کنیم، این نیروها به آماج حملات تروریست هایی تبدیل خواهند شد که تلاش خواهند کرد خود را از مناطق مختلف خاورمیانه و جهان به عراق برسانند.

مورفی تصریح کرد: مداخله نظامی آمریکا در عراق فقط باید منحصر به اموری مانند قتل یک عضو ارشد داعش یا اجرای عملیات نجات شود.

نماینده دمکرات کنگره آمریکا از احتمال روی کارآمدن یک رئیس جمهور از حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آینده ابراز نگرانی کرد و گفت که وی از مجوز کنگره برای نبرد با داعش به منظور اعزام نیروهای زمینی به عراق سوء استفاده خواهد کرد.

مورفی افزود: مداخله نظامی آمریکا در عراق، نیروهای اعزامی را به آماج حملات گروه های افراطی تبدیل خواهد کرد. 

وی خاطرنشان کرد: اگر یک رئیس جمهور از حزب جمهوری خواه در آمریکا روی کار بیاید و با استناد به مجوز کنگره درباره مبارزه با داعش بخواهد نیروی زمینی به عراق بفرستد، با اینکار در واقع خواست حزب جمهوریخواه را عملی خواهد کرد اما مردم آمریکا با این خواسته مخالف هستند.

 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم