مقامات تونس: 500 تروریست تونسی به کشور بازگشتند

جمعه 24 بهمن 1393
22:57
مقامات تونس: 500 تروریست تونسی به کشور بازگشتند العالم ـ مشاور امنیتی وزارت کشور تونس گفت که صدها عنصر مسلح تونسی که به گروه های مسلح در سوریه و عراق ملحق شده بودند، به طور مداوم به کشور باز می گردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رفیق الشلی مشاور امنیتی وزارت کشور تونس در گفتگو با روزنامه المغرب چاپ تونس گفت: داده های وزارت کشور تونس نشان می دهد که آمار اجمالی تروریستهای بازگشته از داعش به تونس حدود 500 نفر است.

وی در عین حال افزود: عملیات جذب نیروها از طرف شبکه های مظنون، به منظور جذب جوانان تونسی برای گروه تروریستی داعش همچنان ادامه دارد...ما برای برچیدن این شبکه ها و حمایت از جوانان خود در مقابل آنها تلاش می کنیم.

الشلی اظهار داشت: برخی از کسانی که از نزد گروه داعش در سوریه و عراق، به تونس بازگشته اند، اینک در قالب هسته های خفته فعالیت می کنند و برخی از آنها طی عملیات امنیتی اخیر کشور بازداشت شدند.

به گفته وی، این عناصر موجب تقویت گروه انصار الشریعه در تونس شدند که افکار افراطی مشترکی با این عناصر مسلح دارد. برخی از آنها با عناصر گروه انصار الشریعه ارتباطات دارند و برخی دیگر پس از بازگشت به تونس موفق شدند جوانان را تحت تاثیر بگذارند و آنها را جذب کنند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان