واکنش مصر به کشته شدن اتباع خود در لیبی

دوشنبه 27 بهمن 1393
08:00
واکنش مصر به کشته شدن اتباع خود در لیبی در پی کشته شدن 21 کارگر مصری به دست عناصر داعش، رئیس جمهور این کشور 7 روز عزای عمومی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالفتاح سیسی" کشته شدن این شهروندان مصری به دست داعش را تسلیت گفت و خواستار برگزاری نشست فوری شورای دفاعی ملی در این کشور شد.

سیسی اعلام کرد که کشورش حق پاسخگویی به جنایت داعش علیه شهروندان مصری در لیبی را در زمان مناسب برای خود محفوظ می دارد.

عبدالفتاح سیسی خاطرنشان کرد که وزیر خارجه مصر را مأمور کرده است که برای دیدار با مسؤولان ارشد سازمان ملل متحد و کشورهای عضو شورای امنیت، به نیویورک سفر کند و در نشستی بین المللی درباره تروریسم حضور یابد.

داعش شامگاه یکشنبه فیلمی را از سربریدن 21 تبعه مصری در لیبی منتشر کرد.
این کارگران قبطی مصری، در لیبی به اسارت عناصر داعش درآمده بودند.
داعش در دسامبر 2014 هفت کارگر مصری را در شهر سرت ربود، و پس از مدت کوتاهی در ژانویه گذشته 13 کارگر مصری دیگر را در همین شهر به اسارت درآورد.
داعش دیشب فیلمی را از سربریدن این مصری ها تحت عنوان "پیامی امضا شده با خون، برای امت صلیبی" منتشر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد