انهدام 12 مخفیگاه القاعده و داعش در الجزایر

دوشنبه 27 بهمن 1393
18:15
انهدام 12 مخفیگاه القاعده و داعش در الجزایر ارتش الجزایر از انهدام 12 مخفیگاه گروه‌های تروریستی وابسته به القاعده و داعش در مناطق مختلف این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، ارتش الجزایر اعلام کرد که نیروهای الجزایری بیش از 12 مخفیگاه گروه های تروریستی وابسته به القاعده و گروهک تازه تاسیس "جند الخلافه" وابسته به داعش را در حوالی ایالت های البویره (120 کیلومتری شرق پایتخت) و برج بوعریریج (250 کیلومتری شرق پایتخت) منهدم کرده اند.

روزنامه سعودی الحیات در گزارشی در این خصوص نوشت: وزارت دفاع الجزایر اعلام کرده است که هنگام پاکسازی یکی از این مخفیگاه ها، جسد یک تروریست تحت تعقب کشف شده و نیز در این مخفیگاه ها 20 بمب دست ساز و چندین متور برق و رایانه و دیگر تجهیزات کشت  گردیده است.

ایالت البویره که منطقه ای قبیله نشین است، به خواستگاه فعالیت های تروریستی در این کشور تبدیل شده است و تروریست ها از این ایالت به سایر مناطق الجزایر در غرب و شمال نفوذ می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی