کارناوال خیابانی بلژیک، جولانگاه داعشی‌ها شد +عکس

دوشنبه 27 بهمن 1393
22:25
کارناوال خیابانی بلژیک، جولانگاه داعشی‌ها شد +عکس در صحنه‌ای عجیب در یک کارناوال خیابانی در بلژیک ضمن به نمایش گذشته شدن پرچم‌های سیاه مانند پرچم گروهک تروریستی داعش، افرادی با ریش بلند و زنانی نقابدار مشابه داعشی‌ها راهپیمایی کردند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، این کارناوال خیابانی در شهر الوست بلژیک برگزار و در آن پرچم هایی مانند پرچم داعش به اهتزار در آمد و گروهی از مردان و زنان با ریش و نقاب داعشی خودنمایی کردند.

پایگاه اینترنتی"هسپرس" نوشت: در این کارناوال 3 روزه که اجازه داده شد خودرویی با ظاهر نظامی مسافت 6 کیلومتری را در این شهر طی کند، رفتار داعش در میان انبوه تماشاگران، شبیه سازی شد.

از آنجایی که مقامات ذی ربط بلژیک اجازه داده اند که افرادی با لباس "جهادی ها" (داعشی ها)، وارد این کاروان شادی شوند پس بدون شک ناگزیر شده اند که برای جلوگیری از هرگونه رویداد احتمالی، تدابیر امنیتی شدیدتری اتخاذ کنند.

تصاویر این کارناوال خیابانی به شیوه ای تمسخر آمیز بیانگر بخشی از درد و رنج زنان در سایه داعش است و این درحالی بود که شمار زیادی از مردم این مراسم را با دقت تمام دنبال می کنند.

انتظار می رود که تعداد شرکت کنندگان در این کارناوال خیابانی به 17 هزار نفر برسد؛ سیاستمداران بلژیکی نیز در این کارناوال شرکت می کنند تا به شیوه ای خاص به مشکلات بلژیک و جهان بپردازند.

 

0% ...

آخرین اخبار

 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان