کارناوال خیابانی بلژیک، جولانگاه داعشی‌ها شد +عکس

دوشنبه 27 بهمن 1393
22:25
کارناوال خیابانی بلژیک، جولانگاه داعشی‌ها شد +عکس در صحنه‌ای عجیب در یک کارناوال خیابانی در بلژیک ضمن به نمایش گذشته شدن پرچم‌های سیاه مانند پرچم گروهک تروریستی داعش، افرادی با ریش بلند و زنانی نقابدار مشابه داعشی‌ها راهپیمایی کردند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، این کارناوال خیابانی در شهر الوست بلژیک برگزار و در آن پرچم هایی مانند پرچم داعش به اهتزار در آمد و گروهی از مردان و زنان با ریش و نقاب داعشی خودنمایی کردند.

پایگاه اینترنتی"هسپرس" نوشت: در این کارناوال 3 روزه که اجازه داده شد خودرویی با ظاهر نظامی مسافت 6 کیلومتری را در این شهر طی کند، رفتار داعش در میان انبوه تماشاگران، شبیه سازی شد.

از آنجایی که مقامات ذی ربط بلژیک اجازه داده اند که افرادی با لباس "جهادی ها" (داعشی ها)، وارد این کاروان شادی شوند پس بدون شک ناگزیر شده اند که برای جلوگیری از هرگونه رویداد احتمالی، تدابیر امنیتی شدیدتری اتخاذ کنند.

تصاویر این کارناوال خیابانی به شیوه ای تمسخر آمیز بیانگر بخشی از درد و رنج زنان در سایه داعش است و این درحالی بود که شمار زیادی از مردم این مراسم را با دقت تمام دنبال می کنند.

انتظار می رود که تعداد شرکت کنندگان در این کارناوال خیابانی به 17 هزار نفر برسد؛ سیاستمداران بلژیکی نیز در این کارناوال شرکت می کنند تا به شیوه ای خاص به مشکلات بلژیک و جهان بپردازند.

 

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت