شهرک سازی در قدس اشغالی شدت می‌ گیرد

سه شنبه 28 بهمن 1393
12:05
شهرک سازی در قدس اشغالی شدت می‌ گیرد شهرداری رژیم صهیونیستی، از تصویب ساخت هزاران واحد مسکونی جدید در قدس اشغالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته ساخت و ساز شهرداری رژیم صهیونیستی قصد دارد 5230 واحد برای صهیونیستها در جنوب قدس اشغالی بنا کند.

روزنامه صهیونیستی "دی ماركر" در شماره دیروز خود نوشت که این طرح هفته گذشته تصویب شد.

به نوشته این روزنامه، این طرح شامل خالی کردن شهرک های صهیونیستی درجنوب قدس اشغالی و درمقابل دادن واحدهای مسکونی جدید به شهرک نشینان و نیز ساخت چندین مجتمع مسکونی یازده طبقه برای آنان است.

کابینه رژیم اشغالگر به ساخت و ساز و توسعه شهرک های صهیونیست نشین در قدس اشغالی و کرانه باختری رود اردن ادامه می دهد، و این روند اخیراً و با نزدیک شدن به زمان انتخابات پارلمانی رژیم اسراییل تشدید شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پاراآسیایی ناگویا؛ خسروی صاحب نشان طلا شد


مشاور جدید رئیس‌جمهور در امور دفاعی کشور منصوب شد


هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز