انصارالله یمن، جنایت داعش در لیبی را محکوم کرد

سه شنبه 28 بهمن 1393
13:02
انصارالله یمن، جنایت داعش در لیبی را محکوم کرد سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن، اقدام عناصر گروه تروریستی – تکفیری داعش در سربریدن 21 مصری در لیبی را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از " یمنی پرس" ، " محمد عبدالسلام " جنایت اخیر داعش در لیبی را محکوم کرد و گفت، که اینگونه اقدامات هیچ گونه ارتباطی با دین اسلام ندارد.

وی  از مردم مصر خواست که برای مقابله با این آفت پلید با یکدیگر متحد شوند و درباره توطئه ای که مصر با آن مواجه است، هوشیار باشند.

عبدالسلام اظهار داشت: " هدف از این گونه اقدامات جنایتکارانه ، تخریب وجهه اسلام و معرفی این دین به عنوان دین قتل و کشتار است؛ درنتیجه همگان باید در برابر این گونه اقدامات ، وحدت کلمه و یکپارچه داشته باشند.

سخنگوی جنبش " انصارالله " از موسسه الازهر خواست که به نقش متمدنانه خود در تعریف و توضیح واقعیت اسلام عمل و دروغ های این گروه های منحرف را فاش کند.

وی افزود که این گروه های تکفیری ساخته دست سازمان های اطلاعاتی بیگانه هستند، و یمنی ها همواره از این گروه ها رنج برده و می برند؛ ولی به خواست خدا اینگونه اقدامات در یمن کاهش یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد