نظر مردم آمریکایی درباره سخنرانی نتانیاهو در کنگره

چهارشنبه 29 بهمن 1393
11:16
نظر مردم آمریکایی درباره سخنرانی نتانیاهو در کنگره براساس نتایج یک نظرسنجی در آمریکا، 63 درصد مردم این کشور، دعوت کنگره آمریکا از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سخنرانی در کنگره را "اقدامی نادرست" توصیف کردند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، در این نظرسنجی که از سوی شبکه تلویزیونی "سی ان ان" آمریکا و موسسه پژوهشی بین المللی "او آر سی" برگزار شد، 1027 آمریکایی شرکت کردند، 33 درصد از پرسش شوندگان دعوت کنگره از نتانیاهو را مثبت و 63 درصد منفی ارزیابی کردند؛ 4 درصد از پرسش شوندگان نیز نظری نداشتند.

بر اساس این نظرسنجی، 66 درصد آمریکایی ها می خواهند کشورشان از درگیری های فلسطین و رژیم اسرائیل بدور و به طورکامل بی طرف باشد. 29 درصد نیز خواهان حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی شدند و 2 درصد از شرکت کنندگان از شهرک سازی رژیم اسرائیل در سرزمین فلسطین حمایت کردند و 3 درصد نیز نظری در این زمینه نداشتند.

نتایج این نظرسنجی بیانگر وجود شکاف میان جمهوری خواهان آمریکا در خصوص مساله دعوت از نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره است؛ به طوری 52 درصد آنها موافق و 45 درصد مخالف هستند. این درحالی است که تنها 14 درصد دموکرات ها موافق دعوت کنگره از نتانیاهو هستند و 81 درصد مخالفند.

در میان مستقل ها هم 36 درصد از این اقدام کنگره حمایت و 61 درصد نیز با این اقدام مخالفت کردند.

از زمانی که اوباما رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده است که تا قبل از پایان یافتن مدت تعیین شده برای مذاکرات بین ایران و گروه 5+1 با هرگونه تحریم احتمالی علیه ایران مخالف است، تنش بین نمایندگان کنگره آمریکا شعله ور شد.
بنابراین نمایندگان جمهوری خواه کنگره بدون هماهنگی با کاخ سفید از نتانیاهو دعوت کردند تا در کنگره درباره خطر آنچه آن را اسلام افراطی نامیدند و زیان های توافقنامه احتمالی اتمی با ایران سخنرانی کند.

کاخ سفید نیز علی رغم نارضایتی از این حرکت، تنها به این گفته اکتفا کرد که این اقدام به معنای خروج از پروتوکل است و رئیس جمهور آمریکا از نتانیاهو هنگام سفر به آمریکا استقبال نخواهد کرد زیرا نمی خواهد این گونه جلوه کند که او از نامزدی نتانیاهو برای دور بعدی انتخابات نخست وزیری حمایت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه