حمله داعش به اربیل، ناکام ماند

چهارشنبه 29 بهمن 1393
17:55
حمله داعش به اربیل، ناکام ماند العالم - نیروهای پیشمرگه، سه شنبه شب، حملۀ تروریست های داعش به اربیل، مرکز منطقه کردستان عراق را با پشتیبانی جنگنده ها، خنثی کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سیروان بارزانی مسئول محور "مخمور" روز چهارشنبه اعلام کرد که نیروهای پیشمرگه، در محور "مخمور الکویر" واقع در 40 کیلومتری غرب اربیل، با تروریست های داعش درگیر شدند و این درگیری بیش از 4 ساعت طول کشید؛ در این حمله، دستکم 300 تن از تروریست های داعش شرکت داشتند.

به گفته سیروان بارزانی، این حمله در ساعت 20 روز سه شنبه، خنثی شد و عناصر داعش هیچ دستاوردی از این حمله نداشتند.

عناصر داعش، تاکنون بارها از طریق این محور واقع در شمال عراق، حملات خود را تکرار کرده اند که آخرین حملۀ داعش از طریق این محور، در ماه ژانویه گذشته اتفاق افتاد و عناصر این گروهک  تروریستی، با استفاده از قایق، سعی کردند از طریق رود الزاب، حمله ای غافلگیرکننده به منطقه الکویر داشته باشند؛ آنها ابتدا موفق به ورود به الکویر شدند اما نیروهای کُرد در پاتکی آن ها را بیرون راندند؛ در آن درگیری، 26 تن از نیروهای پلیس کردستان کشته شدند.

کُردها، در شمال عراق، حدود هزار کیلومتر با گروهک تروریستی داعش مرز دارند؛ کُردها در هفته های گذشته، چند منطقۀ اشغال شده به دست عناصر تروریست داعش را با پشتیبانی هوایی ائتلاف بین المللی، بازپس گرفتند.


26

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان