تسلط پیشمرگه ها بر 242 روستا در اطراف عین العرب

جمعه 1 اسفند 1393
09:53
تسلط پیشمرگه ها بر 242 روستا در اطراف عین العرب العالم - دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد: پیشمرگه های کُرد 242 روستا در حومه عین العرب (کوبانی) از جمله 19 روستا در نزدیکی رقه را از گروه تروریستی "داعش" بازپس گرفتند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، بنابر اعلام دیده بان حقوق بشر سوریه (نزدیک به مخالفان) که در لندن مستقر است، یگان های کمیته های مردمی کُرد در ساعات گذشته، پس از درگیری های شدید با تروریست های داعش موفق شدند بر چندین روستا از جمله روستاهای "حمدون شرقی، حمدون غربی، الشهيد كطا، خرابيه بركير، دافيا، زاغروس، خاتونيه، كوفی، خضر شتی" واقع در جنوب شهر عین العرب تسلط یابند. در این درگیری ها شماری از تروریست ها به هلاکت رسده یا زخمی شدند

گروه تروریستی داعش در 16 سپتامبر 2014 با یورش به شهر عین العرب سوریه، 360 شهر و روستا را در حومه این شهر اشغال کرد. سپس در اوایل ماه اکتبر بر بخش گسترده ای از این شهر مسلط شد.

یگان های بسیج مردمی شهر کُرد نشین عین العرب پس از چهار ماه نبرد سنگین با تروریست های داعش این شهر را آزاد کردند.

"رامی عبدالرحمان" رییس گروه دیده بان حقوق بشر سوریه تصریح کرد: ائتلاف بین المللی نقش مهمی در پیشروی جنگجویان کُرد و یگان های مردمی ایفا کرد. جنگنده های ائتلاف با بمباران مواضع تروریست های داعش، آنها را وادار به عقب نشینی و زمینه را برای ورود پیش مرگه های کُرد به مناطق اشغالی هموار کرد.

دیده بان حقوق بشر سوریه افزود: جنگجویان کُرد اکنون حدود 22 تا 25 کیلومتر با شهرک مرزی تل ابیض که رقه را به مرز ترکیه متصل می کند و تنها گذرگاه مطمئن برای رفت و آمد تروریست ها در مرز سوریه و ترکیه است، فاصله دارند.

همچنین جنگجویان کُرد با قطع جاده بین المللی حسکه- حلب واقع در جنوب شهر عین العرب حدود 35 کیلومتر از آن را به کنترل خود درآوردند.

جنگنده های ائتلاف در ساعات گذشته در چندین مرحله مواضع تروریستها را در منطقه عملیات نظامی بمباران کردند.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است