جوان سیاهپوستی که در لیبی سربریده شد، که بود؟

شنبه 2 اسفند 1393
07:29
جوان سیاهپوستی که در لیبی سربریده شد، که بود؟ حضور یک جوان سیاه پوست در بین قبطی های مصری که اخیرا توسط گروه تروریستی داعش در لیبی سر بریده شدند، سوالاتی را درباره هویت این جوان مطرح کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش اخیرا شماری از قبطی های مصری را در لیبی سر برید و نوار ویدئویی آن را منتشر کرد.
وجود یک جوان سیاهپوست در بین قربانیان در این نوار ویدیویی پرسش های زیادی را در مورد هویت این جوان مطرح کرد زیرا رنگ پوست او با بقیه قربانیان تفاوت داشت و نظیر یکی از اتباع کشورهای آفریقایی به نظر می رسید.
به نوشته پایگاه اینترنتی المرصد، شمار قبطی های مصری سربریده شده در این جنایت گروه تروریستی داعش 20 نفر بود که همگی از اهالی شهر المنیا مصر بشمار می روند.
دوستان این قربانیان تایید کردند: جوان سیاهپوست، یک سودانی قبطی است که با قبطی های مصری ربوده شده در لیبی زندگی می کرد و توسط گروه تروریستی داعش ربوده و سربریده شد.

0% ...

آخرین اخبار

سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه