عراق کمک کنندگان به داعش را هدف قرار می دهد

يکشنبه 3 اسفند 1393
12:48
عراق کمک کنندگان به داعش را هدف قرار می دهد خبرنگار شبکه العالم از عراق گزارش داد، وزیر دفاع این کشور اعلام کرده است که هر هواپیمایی برای عناصر داعش کمک ارسال کند، هدف قرار می گیرد.

"خالد العبیدی" وزیر دفاع عراق روز یکشنبه تأکید کرد که تحقیقات اولیه ثابت کرده است که اطلاعات منتشر شده در خصوص فرود هواپیماهایی در مناطق تحت اشغال داعش، دقیق نیست.
العبیدی خاطرنشان کرد: این اطلاعات از طریق افراد منتشر می شود و صحت ندارد.
وی با این حال تأکید کرد که هر هواپیمایی از هر کشوری که باشد، در صورت ارسال کمک  برای داعش، هدف نیروهای عراقی قرار خواهد گرفت.

وزیر دفاع عراق

مواضع وزیر دفاع عراق در شرایطی مطرح می شود که طی ماه های اخیر خبرها و تصاویری در خصوص کمک هوایی ائتلاف به اصطلاح ضد داعش به فرماندهی آمریکا، به این گروه تروریستی در عراق منتشر شده است.

گردان های حزب الله عراق حدود دو هفته قبل با انتشار فیلمی تأکید کرد، که در 5 فوریه 2015 یک بالگرد شینوک آمریکا در ارتفاع کم بر فراز منطقه الآبار تحت کنترل داعش توقف کرد، و اشیایی را برای دو خودرویی که زیر بالگرد بودند پرتاب کرد.

حوادث فرود هواپیماهای ناشناس در مناطق تحت کنترل گروه تروریستی داعش در چند منطقه عراق تکرار شده است، به طوری که یک فروند بالگرد روز جمعه 6 فوریه 2015 در یکی از ورزشگاههای فلوجه که تحت کنترل داعش است، فرود آمد. این در حالی است که یک بالگرد آمریکایی دیگر 9 فوریه 2015 در منطقه دخیله شهر زرباطیه فرود آمد.

در پی انتشار این خبرها، شماری از نمایندگان پارلمان عراق از دولت این کشور خواسته اند تحقیقاتی در این زمینه انجام دهد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست