دخترک اسکاتلندی، رئیس اردوگاه جهاد نکاح داعش +عکس

چهارشنبه 6 اسفند 1393
19:40
دخترک اسکاتلندی، رئیس اردوگاه جهاد نکاح داعش +عکس یک دختر اسکاتلندی اهل گلاسکو با فعالیت گسترده در شبکه های اجتماعی سعی می کند دختران هر چه بیشتری را به سمت گروهک داعش جذب کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه پرتیراژ "لاستامپا" ایتالیا در گزارشی به روند گرایش دختران اروپایی به داعش پرداخت و نوشت: "اقصی محمود" دختر نازپروردۀ اسکاتلندی، پس از حضور در جمع داعشی‌ها ریاست اردوگاه های داعش را که ده ها دختر ایزدی در آنها نگهداری می شوند، بر عهده گرفت.

به نوشته این روزنامه، "اقصی محمود" پاکستانی‌تبار در گلاسکو اسکاتلند در خانواده ای مرفه بزرگ شد و در بهترین مدارس درس خواند اما در نهایت به رئیس یک گردان زنانه داعش (خنسا) در رقه سوریه تبدیل شد. او در سال 2013 برای جهاد نکاح منزل خود را در اسکاتلند ترک کرد و به سوریه رفت.

این روزنامه می نویسد: اقصی دختر بازیکن مشهور اسبق کریکت در فرار سه دختر انگلیسی (شمیمه بیگوم 15 ساله، کدیزا سلطانه 16 ساله و آمیرا عباسه 15 ساله) از منزل (در همین هفته) و تلاش آنها برای پیوستن به داعش در سوریه نقش مستقیم داشته و با یکی از این دختران در ارتباط بوده است.

اقصی دختر 20 ساله اسکاتلندی که علاقه بسیاری به عالم خیال و فیلم های "هری پاتر" داشت، این خیالات را در عالم واقعیت، در داعش و البغدادی یافت.

وی که نام "ام لیث" را برای خود انتخاب کرده است هم اکنون در گردان زنانه "خنساء" داعش مسئولیت اداره "زنان جهاد نکاحی" را رسما بر عهده دارد. این اداره بیشتر بر امور زنان ایزدی دزدیده شده از عراق برای در اختیار قرار دادن آنها به اعضای داعش و یا فروش آنها نظارت می کند.

علاوه بر این اقصی نقش دیگری ایفا می کند که کمتر از نقش اولش نیست و به همین دلیل در لیست اول افراد تحت تعقیب اطلاعات انگلیس قرار گرفته است. وی با فعالیت گسترده در شبکه های اجتماعی سعی می کند دختران هر چه بیشتری را به سمت گروهک داعش جذب کند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم بسته بودن گذرگاه «الشیب»؛ عراقی‌های خشمگین به خیابان‌ها آمدند


تلاش برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی در صربستان


احزاب حامی نتانیاهو 57 و آیزنکوت 47 کرسی کسب کردند


چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید؛ از زور پرهیز کنید


آتش سوزی در فرودگاه هیوستون آمریکا


هشدار یمن؛ قاهره به‌جای حمایت از تجاوز، در جایگاه میانجی ظاهر شود+ فیلم


بنا بر نتایج یک نظرسنجی: مرتس بار دیگر در جایگاه منفورترین سیاستمدار آلمان قرار گرفت


نتیجه انتخابات رژیم اشغالگر بعد از شمارش دو میلیون رای/ حزب لیکود ۲۸ و رقیب نتانیاهو ۲۱ کرسی کسب کرد


نشریه آمریکایی: جنگ با ایران 47 میلیارد دلار هزینه روی دست آمریکا گذاشت


عراقچی: امنیت منطقه باید بدون مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای تأمین شود