ادامۀ تعرض صهیونیست‌ها به اسرای فلسطینی + ویدیو

پنج‌شنبه 7 اسفند 1393
09:07
العالم - تفنگداران رژیم صهیونیستی در ادامه عملیات سرکوب اسرای فلسطینی، به زندان ریمون در جنوب فلسطین اشغالی حمله‌ور شدند.

به گزارش خبرنگار العالم از سرزمین های اشغالی، نظامیان صهیونیست موسوم به "متسادا" که متخصص سرکوب و آزار زندانیان فلسطینی هستند به بهانه این که یک زندانی با چاقو به زندانبان صهیونیست خود حمله ور شده، به زندان ریمون هجوم برده و ضمن تعرض به زندانیان، تعدادی از آنها را به جای دیگری منتقل کردند.

گفته می شود که تعدادی از اسرای فلسطینی به زندان هایی منتقل شده اند که محل نگهداری جنایتکاران اسرائیلی است.

"ولید الهودلی"، وقایع نگار جنبش الاسیر در گفت وگو با خبرنگار العالم گفت: شماری از نیروهای صهیونیست به شکل وحشتناکی برای سرکوب و شکنجه اسرای فلسطینی آموزش دیده اند و رژیم صهیونیستی از طریق این افراد به دنبال ساکت کردن اسرای فلسطینی است  تا دست از مطالبه و حقوق خود بردارند.

اوضاع اسرای فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی هر روز بدتر می شود و حتی اسرا از طرح های اعتراضی خود که ممکن است اعتصاب غذای نامحدود را نیز شامل شود خبر داده اند.

در این صورت در کرانه باختری و نوار غزه درگیری هایی با رژیم صهیونیستی رخ خواهد داد که احتمال آغاز انتفاضه سوم را به حداکثر می رساند.

"سحر فرانسیس" مدیر موسسه الضمیر نیز در گفت وگو با العالم تاکید کرد که صرف نظر از اقدام اخیر صهیونیست ها در حمله به اسرای ریمون، حقوق اسرای فلسطینی به طور روزانه از سوی اداره کل زندانها رژیم صهیونیستی نادیده گرفته می شود.

مساله اسرای فلسطینی یکی از قوی ترین انگیزه های فلسطینیی ها برای انتفاضه است زیرا آنها مانند کسانی هستند که زنده به گور شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد