سخنگوی نیروهای داوطلب: موصل به راحتی آزاد می شود

پنج‌شنبه 7 اسفند 1393
22:59
سخنگوی نیروهای داوطلب: موصل به راحتی آزاد می شود سخنگوی نیروهای داوطلب عراقی تأکید کرد، شهر موصل بدون هیچ مقاومتی آزاد خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "کریم النوری" اعلام کرد: ارتش و داوطلبان پس از آزادسازی استان های الانبار و صلاح الدین، بدون هیچ مقاومتی وارد شهر موصل خواهند شد، و این شهر را آزاد خواهند کرد همانگونه که داعش بدون هیچ مقاومتی وارد آن شد و آن شهر را تصرف کرد.
النوری با این حال خاطرنشان کرد:  آزاد کردن مناطق تحت تصرف داعش در استان صلاح الدین آسان نخواهد بود و ما نباید دشمن را دست کم بگیریم.
النوری به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: ما می خواهیم که مناطق تحت تصرف داعش را با نیروهای ارتش و مردم خودمان آزاد کنیم.
سخنگوی داوطلبان مبارزه با داعش افزود : همانگونه که داعش بدون هیچ مقاومتی شهر موصل را تصرف کرد ، ما نیز این شهر را پس از آزادسازی صلاح الدین و الانبار بدون هیچ مقاومتی بازپس خواهیم گرفت.
النوری اظهار داشت: آزادسازی فلوجه در شرق استان الانبار آسانتر از پیش بینی ها خواهد بود.
النوری گفت : ارتش با کُردها درباره مبارزه با داعش در مناطق مورد منازعه و دیگر مناطق مشکل و اختلافی ندارد . 

0% ...

آخرین اخبار

فراخوان اتحادیه‌های دانشجویی فرانسه برای ادامه اعتراضات


سرلشکر عبداللهی: اقدام دشمن احراز شد منتظر نمی‌مانیم


معادلات جدید صنعا؛ از پاسخ به تهدیدهای عربستان تا شکستن محاصره ظالمانه


سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد