آمریکا: 60 درصد تروریستها از ترکیه به سوریه می روند

جمعه 8 اسفند 1393
07:30
آمریکا: 60 درصد تروریستها از ترکیه به سوریه می روند رئیس سازمان اطلاعات آمریکا گفت که مبارزه با گروه تروریستی داعش اولویت ترکیه به شمار نمی رود و 60 درصد عناصر تروریست از طریق خاک ترکیه وارد سوریه می شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جیمز کلابر در جلسه کمیته نیروهای مسلح در مجلس سنای آمریکا گفت: مبارزه با گروه داعش برای ترکیه اولویت نیست و این امر عبور جنگجویان خارجی از خاک ترکیه به سوریه را تسهیل می کند.

وی گفت: ترکیه اولویت ها و منافع دیگری به غیر از افزایش مشارکت در جنگ علیه گروه داعش دارد.

کلابر گفت: نظرسنجی ها در ترکیه نشان می دهد که به گروه داعش به عنوان یک تهدید اصلی نگریسته نمی شود بلکه دل مشغولی شهروندان بیشتر اقتصادی یا مسئله کردها است.

وی افزود: نتیجه این وضعیت، وجود این فضای تساهل بویژه در سطح قانونی در قبال رفتن جنگجویان خارجی به سوریه است و حدود 60 درصد از جنگجویان خارجی از طریق ترکیه وارد سوریه می شوند.

کلابر گفت: وحشیگری عناصر مسلح داعش و قطع سرهای گروگان ها و آتش زدن معاذ الکساسبه خلبان اردنی تاثیری در وحدت نظر افکار عمومی در خاورمیانه علیه این گروه داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند