سؤالی که کامرون جرأت پرسیدنش را ندارد!

جمعه 8 اسفند 1393
16:59
سؤالی که کامرون جرأت پرسیدنش را ندارد! استاد زن دانشگاه لندن در واکنش به سفر "جانشین ولی‌عهد" عربستان به لندن، گفت: آیا نخست وزیر انگلیس جرأت دارد از محمد بن نایف درباره تعداد کسانی که به خاطر ابراز عقیده زندانی شده‌اند، سؤال کند؟

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دکتر "مَضاوی رشید" استاد عربستانی دانشگاه لندن در انتقاد از سفر محمد بن نایف جانشین ولی‌عهد و وزیر کشور عربستان به لندن، به نخست وزیر انگلستان پیشنهاد کرد که بن نایف را به دادگاه عالی لندن ببرد تا شاید شاهزاده سعودی "عدالت" و "استقلال دستگاه قضا" را از نزدیک ببیند و کمی درس بگیرد.

استاد زن عربستانی در صفحه تویتر خود نوشت: بهتر است کامرون به بن نایف ثابت کند که کشورش به جز سلاح های کشتار جمعی، چیزهای دیگری هم برای صادر کردن دارد.

وی در ادامه به نخست وزیر انگلستان پیشنهاد کرد که شاهزاده عربستانی را به دیدار برخی از قضات و دادگاه های لندن ببرد و ادعاهای بن نایف درباره تطبیق شریعت در عربستان را که یک "شوخی قدیمی" است، نپذیرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است