نیروهای داوطلب مردمی عراق:

صلاح الدین و نینوا گورستان داعشی ها می شود

دوشنبه 11 اسفند 1393
10:53
صلاح الدین و نینوا گورستان داعشی ها می شود سخنگوی نیروهای داوطلب مردمی عراق تاکید کرد که استان های صلاح الدین و نینوا به گورستان تروریست های داعش تبدیل خواهد شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "کریم النوری" سخنگوی نیروهای داوطلب مردمی عراق در مصاحبه ای مطبوعاتی با اشاره به دشواری نبرد صلاح الدین و طرح های ویژه برای مقابله با داعشی ها در این نبرد، گفت: ارتش و نیروهای داوطلب مردمی، استان های صلاح الدین و موصل را به گورستان تروریست های داعش و حامیان آنها تبدیل خواهند کرد.

وی افزود: صلاح الدین به عنوان کانون استقرار داعشی هایی که از دیالی، الضلوعیه، جرف النصر و آمرلی گریخته اند، دروازه آزادی موصل محسوب می شود.

النوری با اشاره به این که نبرد صلاح الدین بسیار گسترده بوده و مستلزم تلاش نظامی خاصی است، خاطرنشان کرد: براساس اطلاعات محرمانه، اقدامات ویژه اطلاعاتی و تصویربرداری های هوایی از مکان های متعدد استقرار تروریست های داعش، تدابیر لازم را برای تضمین نتیجه این نبرد، اتخاذ کرده ایم.

خاطرنشان می شود که به منظور آمادگی برای آغاز نبرد آزاد سازی صلاح الدین از دست تروریست های داعش، تجهیزات نظامی فراوانی به این استان ارسال شده است. 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم