درگیری سنگین ارتش عراق با داعش در سامرا

دوشنبه 11 اسفند 1393
15:15
درگیری سنگین ارتش عراق با داعش در سامرا درگیری های شدیدی صبح امروز بین نیروهای عراقی و عناصر گروه تروریستی داعش در شمال شرقی سامرا رخ داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منبعی در استان صلاح الدین عراق روز دوشنبه گفت: همزمان با پیشروی نیروها از سامرا به سمت منطقه الدور، این نیروها صبح امروز با عناصر داعش در مناطق بنات الحسن و جلام سامرا در شمال شرقی سامرا به شدت درگیر شدند. 

وی خاطرنشان کرد که میزان تلفات این درگیری ها هنوز مشخص نشده است.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: هواپیماهای ارتش برای پوشش هوایی نیروها به طور گسترده به پرواز درآمدند و تعدادی از مواضع داعش را در این مناطق هدف قرار دادند، که براثر آن دهها نفر از عناصر این گروه به هلاکت رسیده و یا زخمی شدند. 

نیروهای عراقی صبح امروز توانستند نخستین خاکریز گروه تروریستی داعش را در اطراف سامرا فتح کنند.

حیدر العبادی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، دیروز از آغاز عملیاتی گسترده برای آزادسازی استان صلاح الدین از دست گروه تروریستی داعش خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود